Eladó 160 m²-es családi ház, Budapest-III. kerület

családi ház
Budapest-III. kerület
alapterület: 160 m²
ár: 84.9 MFt  
szoba: 7
saját parkoló: van
Eladó 160 m²-es családi ház, Budapest-III. kerület (33877)

A hirdető adatai

06/30-300-9851

Suba Kata - Ingatlan

info@global.ingatlan.hu

Global Ingatlan

Budapest, Lajos u. 109 fsz.

Hirdetés azonosítója: 33877

Biztonsági kód: 3 + 2 =

Az ingatlan leírása

Igazi ófalui hangulatot idéző kis utcában, 2011-ben épült 6 szobás családi ház várja új tulajdonosát. Az épület mellett kényelmes és több autó számára is alkalmas térkövezett udvari beálló került kialakításra, mely akár be is fedhető. A kert hátsó részében gyümölcsfák, jacuzzi, fedett terasz teszi még teljesebbé a kört.
A bruttó 160m2 alapterületen a földszint mellett egy beépített tetőtér kapott helyet. A nappali-konyha-előtér tagoltsága, de mégis szerves egésze tölti ki a ház földszinti kert felé eső részét. Az utcai front irányába egy beépített gardróbokkal remekül kihasznált közlekedő, önálló mosókonyha, 3 különnyíló szoba, egy tusóló wc-vel, lletve egy duplakomfortos sarokkáddal felszerelt fürdőszoba található. A nappalit télen remek kandalló teszi még varázslatosabbá, a nyári időszakban pedig - amennyiben szükséges - klíma segíti elő a lakás még kellemesebbé tételét. A teljes tetőtér beépítésekor a tulajdonosok figyeltek a hely maximális és gazdaságos kihasználására. A földszinti nappaliból egy - egyedülálló - alátámasztás nélküli kanyar lépcső vezet fel a fenti lakrészbe. Az Open Air kialakítás előnyeként az emelet és a nappali egy légterűvé válása impozáns belmagasság (5,35m) elérését tette lehetővé. A tetőtérben kialakított nagyobb társalgó rész másodlagos nappaliként tölti be szerepét. Itt további 4 helyiség kapott még helyett, melyből egy önálló WC, egy tusoló mosdóval, egy vendégszoba, illetve egy fő hálószoba. A közlekedő és a nappali természetes fényét a tetősíkba épített billenő ablakok biztosítják. Tájolásának és kellő ablakozottságának köszönhetően az épület szinte egész nap világos.
Kényelmes, nagy méretű fedett teraszán kiváló hangulatos estéket, családi ebédeket, és baráti összejöveteleket lehet eltölteni. Ezt támogatja a teraszról elérhető tágas "kerti" mosdó wc-vel. A téli és nyári kerti élményeket ezen kívül tovább fokozza a rézsű tövében elhelyezett szabadtéri jacuzzi. Képzeljük csak el magunkat egy csodálatos téli hóesés, avagy szikrázó napsütéses nyári nap közepette egy friss üdítővel a kezünkben. Kiváló gondolat!
Iskola, buszmegálló 3-4 perc sétatávolságon belül. Békásmegyer központ 10 perc.
Remélem sikerült kedvet csinálnom Önnek is egy ingatlan bejáráshoz. Ha szívesen megnézné személyesen is, tisztelettel várom szíves hívását, érdeklődését!

Hasonló ingatlanok

Budapest-XVII. kerület

Budapest

320 m²

családi ház

7 szoba

Eladó 320 m²-es családi ház, Budapest-XVII. kerület

88.9 MFt

További eladó házak, családiházak Budapest »