Eladó 160 m²-es családi ház, Győrújbarát

családi ház
Győrújbarát
alapterület: 160 m²
ár: 45.9 MFt  
szoba: 5
erkély, terasz: van
saját parkoló: van
Eladó 160 m²-es családi ház, Győrújbarát (10024350)

A hirdető adatai

+36 20 374 5848

Markos Szilvia

markos.szilvia@remmark.hu

REMMARK HÁZ

Győr, Liezen-Mayer utca 13

Hirdetés azonosítója: 10024350

Biztonsági kód: 1 + 4 =

Az ingatlan leírása

KÉNYELEM ÉS TERMÉSZETKÖZELISÉG GYŐRÚJBARÁTON

Győr- Moson-Sopron megye, Győrújbaráton 900 nm-es telken fekvő családi ház eladó.

Az igényes kivitelezésű 160 nm lakóterű ház az 1980-as évek második felében épült. Amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba, fürdőszoba, gardróbhelyiség szolgálja az ott lakók kényelmét. A két szint lakótér alatti szuterén részben egy különálló lakás került kialakításra, mely 80 nm alapterületű, de vállalkozás céljára is kiváló. A ház még terasszal, valamint erkéllyel is rendelkezik, melyek még bővítik a rendelkezésre álló életteret.

Az épület teherhordó falai 38-as téglából készültek, 10-es válaszfalakkal. A homlokzat Terranova nemesvakolattal borított, a ház egészében szigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A tetőszerkezet cseréje megtörtént, a kémény szintén új. A gázkazán cseréje megtörtént, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A telek teljes egészében parkosított, térkövezett. Az udvarban kapott helyet egy 30 nm-es kis ház, amely akár tárolásra, akár hobbicélra is alkalmas.

A ház bútorzata a vételár részét képezi!

Ideális mindazok számára, akik szeretik a tágas tereket, igénylik a természet közelségét. Ideális azok számára is, akik vállalkozásuk számára nyugodt, de mégis könnyen megközelíthető helyet szeretnének találni.

Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes hiteltanácsadás igénybe vehető. Illetékmentesség, CSOK igénylés, állami támogatásokhoz kötődő ügyintézés.

További eladó házak, családiházak Győrújbarát »