Eladó 276 m²-es családi ház, Pannonhalma

családi ház
Pannonhalma
alapterület: 276 m²
ár: 49.9 MFt  
szoba: 6
saját parkoló: van
Eladó 276 m²-es családi ház, Pannonhalma (33330)

A hirdető adatai

06-20-4688701

Polócz Péter

polocz.peter@gmail.com

Stonehenge Ingatlan Győr

Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.

Hirdetés azonosítója: 33330

Biztonsági kód: 1 + 3 =

Az ingatlan leírása

Eladó minőségi családi ház pazar panorámával Pannonhalmán.

Eladásra kínálok egy kiváló adottságokkal rendelkező családi házat Pannonhalmán. Az ingatlan Győrtől 20 km-re, a világörökségi oltalom alatt álló Pannonhalmi Bencés Apátság közelében helyezkedik el. A telek remek fekvése csodálatos panorámát biztosít a Pannonhalmi-dombság lankáira.

Az 1472 m2-es telken 2002-ben épült családi ház nettó alapterülete 276 m2. A ház falszerkezete 38-as és 30-as Porotherm elemekből készült. A 30 fokos dőlésszögű tetősíkokból összeállított kontyolt nyeregtetőn Csornai hódfarkú cserép található. A házban földgáz tüzelésű kazánnal táplált központi fűtéses rendszer lett kialakítva, a hőleadást radiátorok biztosítják. A nyílászárók fából készültek.

A domb oldalába süllyesztett pinceszinten lévő garázs, kazánhelyiség, dolgozó szoba mellett további tágas terek adnak lehetőséget kondi terem, szauna kialakítására. A földszinten a 41 m2-es nappali mellett még 3 db 14 m2-es hálószoba, 11 m2-es étkező, 10 m2-es konyha és egy 11 m2-es fürdőszoba található. Ezen a szinten is van egy garázs, ami az utcafrontról közelíthető meg. A nappaliban lévő kandalló és a praktikus és egyben nagyon esztétikus konyhasziget ékei ennek a csodálatos lakásnak.

Ha csendes, nyugodt környezetre és minőségi élettérre vágyik, akkor megtalálta álmai otthonát!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában.

További eladó házak, családiházak Pannonhalma »