Eladó 356 m²-es családi ház, Győr-Szabadhegy

családi ház
Győr-Szabadhegy
alapterület: 356 m²
ár: 69.9 MFt  
szoba: 5
saját parkoló: van
Eladó 356 m²-es családi ház, Győr-Szabadhegy (33402)

A hirdető adatai

06-20-4688701

Polócz Péter

polocz.peter@shbankhaz.hu

Stonehenge Ingatlan Győr

Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.

Hirdetés azonosítója: 33402

Biztonsági kód: 4 + 1 =

Az ingatlan leírása

Eladó családi ház rengeteg extrával Győr-Szabadhegyen!

Eladásra kínálok egy kiváló adottságokkal rendelkező családi házat Győr-Szabadhegyen. Az ingatlan a Zichy Ottó utcában frekventált helyen, de mégis nyugodt környezetben helyezkedik el.

Az 1075 m2-es telken 2002-ben épült családi ház nettó alapterülete 178 m2, amihez kapcsolódik egy 70 m2-es fedett medencetér is. A ház teljesen alápincézett, itt található a két gépkocsi befogadására alkalmas garázs, a mosókonyha, a kazánház és több tároló helyiség. A lakószinten lévő tágas amerikai konyhás nappali kialakítása a benne lévő kandallóval meleg, otthonos hangulatot áraszt. A nappaliból és kívülről a teraszról is megközelíthetjük, a nagy ablakoknak köszönhetően világos wellness részleget, ahol egy 40 m2-es 1,4 m mélységű feszített víztükrű medence kapott helyet (komplett gépészete a pinceszinten), és itt alakítható ki a szauna és a tusoló is (vezeték kiállások megvannak). A lakószinten még 3 szoba és egy félszoba, spájz, fürdőszoba és egy különálló WC található. A házban lévő praktikus megoldások, pl. a mosókonyhában végződő szennyes ruha ledobó, nagyban megkönnyítik a mindennapi feladatok elvégzését. A ház riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt, a szobák nagyrészt klimatizáltak.

Az épület falszerkezete 38-as Porotherm elemekből készült. A házban földgáz tüzelésű kazánnal táplált központi fűtéses rendszer lett kialakítva, a hőleadást radiátorok biztosítják, a hálószobák kivételével a többi helyiségben padlófűtés is üzemel. A stílusos belső ajtók fából, az ablakok műanyagból készültek, melyek szúnyoghálóval és fényzáró redőnyökkel felszereltek.

A parkosított kert öntözőrendszerrel felszerelt, a vizet fúrt kút biztosítja.

Ha városi, de mégis nyugodt környezetre és minőségi élettérre vágyik, akkor megtalálta álmai otthonát!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában.

További eladó házak, családiházak Győr »