Eladó 68 m²-es tégla lakás, Sopron-Kertváros

tégla lakás
Sopron-Kertváros
alapterület: 68 m²
ár: 23.4 MFt  
szoba: 3
Eladó 68 m²-es tégla lakás, Sopron-Kertváros (20044355)

A hirdető adatai

06-30-576-8002

Héderi Dóra

hederi.dora@arrabonahome.hu

ArrabonaHome

Győr, Czuczor Gergely utca 13 (belső udvari irodaház)

Hirdetés azonosítója: 20044355

Biztonsági kód: 1 + 3 =

Az ingatlan leírása

Eladásra kínáljunk Sopronban, a Gidapatak lakóparkban ezt a gyönyörű, extravagáns stílusú 68 négyzetméter alapterületű 2 szoba + nappalis klimatizált földszinti lakást 30 négyzetméteres, örök panoráma kilátású terasszal.

A lakás előteréből nyíló fürdőszobába kád, és tusoló is található, ki melyiket szereti, illetve két fő esetén is hasznos, mert ha időre mennek, így könnyen időt spórolhatnak.
Innen továbbhaladva az étkezős konyha résznél találjuk magunkat, ahol egy a külön kialakításra került spejzot is találjuk, ami szinten nagyon praktikus. Szintén innen nyílik a kisebbik hálószoba. Itt egy óriási gardrób szekrény került beépítésre, melynek maradása alku tárgya.

Tovább haladva a gyönyörű, extra stílusú, áll mennyezetes nappaliba érünk, ahol igényeink szerint távirányítóval állíthatjuk be a hangulatos fényeket. A nappaliból nyílik a nagyobb méretű hálószoba, és a 30 négyzetméteres örök panorámával, tavi kilátással rendelkező nagy méretű, 30 négyzetméteres terasz.

Ha Önnek elege van a város nyüzsgő zajából, és idilli nyugalomra vágyik némi luxussal fűszerezve, ám mégis közel, percek alatt megközelíthető belvárostól lévő otthonra vágyik, akkor megtalálta!

Amennyiben hitelre van szüksége otthona megteremtésében, mi ebben is segítséget nyújtunk Önnek! Hívjon bizalommal.

Hasonló ingatlanok

Sopron

Sopron

50 m²

tégla lakás

2 szoba

Eladó 50 m²-es tégla lakás, Sopron

22.9 MFt
Sopron-Belváros

Sopron

75 m²

tégla lakás

3 szoba

Eladó 75 m²-es tégla lakás, Sopron-Belváros

22.9 MFt

További eladó lakások Sopron »