Eladó új építésű 160 m²-es családi ház, Győrújbarát

családi ház
Győrújbarát
alapterület: 160 m²
ár: 30.3 MFt  
szoba: 6
erkély, terasz: van
saját parkoló: van
Eladó új építésű 160 m²-es családi ház, Győrújbarát (10027527)

A hirdető adatai

+36 70 417 1449

Krammer Gábor

krammer.gabor@remmark.hu

REMMARK HÁZ

Győr, Liezen-Mayer utca 13

Hirdetés azonosítója: 10027527

Biztonsági kód: 3 + 2 =

Az ingatlan leírása

NYUGALOM ÉS KÉNYELEM GYŐRÚJBARÁTON

A családi ház Győrújbarát délnyugati területére került megtervezésre. Az egyszintes ház 160 nm nettó alapterületű, nappali + 5 hálószobás. Nagyméretű nappali-konyha-étkező, 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, valamint tárolóhelyiségek szolgálják a Lakók kényelmét. A házhoz nagyméretű terasz is megtervezésre került, csakúgy, mint az utcáról közvetlenül megközelíthető 37 nm-es kétbeállós garázs. A lakótér megfelelően elkülönül az utcafronttól.

Műszaki tartalmat tekintve a 30 cm tégla falazatra 10 cm hőszigetelés fog kerülni. Lábazati és aljzat szigetelést kap az épület, valamint műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, igény esetén padlófűtéssel. "A" energetikai besorolás.

Építészeti ajánlat, a feltüntetett ár a felépítmény FŰTÉSKÉSZ ára, A TELEKHÁNYADOT NEM TARTALMAZZA. Kulcsrakész átadás külön megállapodás alapján történik. Kivitelezőink a felépítmény saját telekre történő felépítését is vállalják.

Ideális mindazok számára, akik Otthonukat Győr vonzáskörzetében képzelik el, de a nagyvárosi nyüzsgést szeretnék maguk mögött tudni.

Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes hiteltanácsadás igénybe vehető. Illetékmentesség, CSOK igénylés, állami támogatásokhoz kötődő ügyintézés.

Hasonló ingatlanok

Győrújbarát

Győrújbarát

75 m²

családi ház

3 szoba

Eladó 75 m²-es családi ház, Győrújbarát

29 MFt

További eladó házak, családiházak Győrújbarát »